VIN Check Europe

KONTROLLO KODI VIN DHE HISTORIKE

VIN Kontrolloni Evropën përpara se të blini ndonjë makinë të përdorur. Kontrolloni specifikimet e automjeteve, aksidentet, historikun e odometrit, vlerën e tregut, detajet e pajisjeve…

4.5/5

(1462+ kontrolle të përfunduara)

Mos rrezikoni. Kontrolloni kodin VIN përpara se të blini ndonjë makinë të përdorur.

Me VIN Check Europe , nuk ka surpriza dhe asnjë keqardhje kur blini një makinë të dorës së dytë, sepse tani e dini se çfarë të prisni përpara se të blini. Përdorni mjetin e kërkimit VIN sot për raportin falas VIN dhe filloni të gjeni udhëtimin tuaj të ardhshëm të ëndrrave!

Kontrolloni aksidentet

Kontrolloni imazhet e arkivave të makinave!

Kontrolloni vendet e mëparshme të regjistruara

Kontrolloni problemet e zakonshme dhe tërheqjet e sigurisë

Cilat vende mbështeten me VIN Check Europe (Gjermani Itali...)?

Ne kemi baza të të dhënave të automjeteve nga e gjithë bota. Ju gjithashtu mund të kontrolloni historinë VIN të makinave të përdorura për Belgjikën, Lituaninë, Poloninë, Portugalinë, Francën, MB, Finlandën, Çekinë dhe shumë të tjera.

Ku mund ta gjej vendndodhjen e numrit VIN të automjetit?

A e dini se një VIN nënkupton numrin e identifikimit të automjetit ?

Një VIN është një kod unik dhe mund të gjendet në pultin tuaj, afër vendit ku pulti takon skajin e xhamit të përparmë në anën e shoferit. Zakonisht është një kod 17-shifror (numri i identifikimit të automjetit VIN) dhe do të duket diçka si kjo: 1HGCM5E1XF123456.

Kërkimi VIN përdoret për të identifikuar automjetin tuaj për qëllime sigurimi, kështu që nëse dikush ju vjedh makinën ose ka një aksident me të, ai do të duhet të japë këtë informacion në mënyrë që të rimbursohet. Nëse jeni duke shitur makinën tuaj, duhet të përfshini gjithashtu këtë informacion kur e listoni atë në internet. Mund të mësoni më shumë se çfarë tjetër bën një kërkim i dekoderit VIN këtu!

Klikoni këtu tani për më shumë informacion se si të gjeni numrin tuaj VIN dhe të merrni raportin falas të kontrollit VIN të Evropës! Për të kontrolluar automjetet nga SHBA, është gjithashtu mirë të përdorni mjetin e Byrosë Kombëtare të Sigurimeve të Krimit.

Si të porosisni raportin e historisë së automjetit?

Ne ju kemi mbuluar. Futja e kodit tuaj VIN në formularin tonë do t’ju japë akses në të gjitha llojet e informacionit në lidhje me automjetin e përdorur, duke përfshirë historinë e automjetit të tij dhe pronarët e mëparshëm. Me VIN Check falas mund të blini gjithashtu një raport të plotë falas VIN nëse dëshironi të dhëna më të detajuara për atë makinë të veçantë.

FUT KODI VIN

Futni kodin VIN në formular dhe prisni përgjigjen.

KONTROLLI

Ne do të kontrollojmë numrin tuaj VIN nga baza të ndryshme të të dhënave.

PAGUAJ

Nëse jeni të lumtur, atëherë mund të blini raportin e plotë VIN për të parë të dhëna të detajuara nga ai automjet

SHKARKO

Pas pagesës së suksesshme, mund të shkarkoni raportin e plotë të VIN-it.

Analizat tona përfshijnë të dhëna nga një gamë e gjerë burimesh vendore dhe ndërkombëtare, duke përfshirë vendet në të gjithë Evropën, Shtetet e Bashkuara dhe Australinë. Baza e të dhënave tona përfshin shitësit, qendrat e shërbimit, objektet e inspektimit të automjeteve, agjencitë qeveritare, bazat e të dhënave të oborreve të shpëtimit të automjeteve të vjedhura etj.
VINSPY është i aksesueshëm në internet gjatë gjithë orës, çdo ditë të javës. Ne jemi të përkushtuar për të garantuar kënaqësinë e klientëve tanë në baza ditore.

Çfarë është një dekoder VIN?

Ju mund të kontrolloni të gjitha të dhënat që janë në dispozicion për atë automjet. Ne kontrollojmë të gjitha bazat e të dhënave private, me pagesë dhe falas për të marrë informacionin më të mirë në lidhje me dekoderin VIN të automjetit tuaj të kontrolluar: Mercedes, BMW, Audi VIN Check.

Një kërkim i dekoderit VIN është një mjet falas që mund të deshifrojë numrin e identifikimit të mjetit motorik. Ai i konverton shkronjat dhe numrat në informacione për makinat e përdorura, të cilat më pas mund të jenë përdoret për ta identifikuar. Nga dekoderi mund të shihni informacione për stilin e trupit, informacionin e rikujtimit, madhësinë e motorit, kartën e sigurimit, informacionin e titullit, raportet e historisë së automjeteve, viti i modelit, dëmtimet e fshehura dhe më shumë informacione si veçoritë unike të makinës .

Vehicle histroy report with VIN check

Dije se numri i shasisë dhe numri i identifikimit të automjetit të VIN janë të njëjtat gjëra. Është vetëm se ndonjëherë VIN referohet si një numër shasie pasi numri në përgjithësi gjendet më i dukshëm në shasinë e një automjeti.

Por tani ju duhet të pyesni veten se çfarë është një dekoder VIN në Evropë? Pra, dijeni se VIN i referohet një numri identifikimi me 17 karaktere që u jepet të gjitha llojeve të mjeteve motorike në këtë planet. Çdo VIN është unik dhe si i tillë ndihmon për të mbajtur gjurmët dhe kontrolluar raportin e historisë së automjeteve të të gjitha makinave në këtë planet. Mashtruesit do të përfitojnë nga blerësit e papërvojë të makinave, kështu që gjithmonë kontrolloni titullin e automjetit dhe leximet e odometrit.

Cili është ndryshimi midis një VIN dhe një numri targash?

Ka një sërë mënyrash për të identifikuar një makinë, por dy më të zakonshmet janë numri i targës dhe numri i identifikimit të automjetit VIN. Numri i targës shpesh thirret si masë sigurie, pasi identifikon automjetin nga larg. VIN përdoret më shpesh nga policia ose autoritete të tjera, sepse u lejon atyre të gjejnë me lehtësi informacionin për pronarin e makinës, si p.sh. ku jetojnë dhe sa i detyrohen për kredinë e tyre për makinën.

Numri i targës : Një numër targash zakonisht përbëhet nga tre shkronja të ndjekura nga tre shifra. Mund të gjendet në të dyja anët e parakolpit të pasmë të makinës ose në kapakun e bagazhit. Përdorni mjetin e kontrollit VIN me numrin e targës për të marrë raportin e historisë së automjetit.

VIN: Një numër VIN është zakonisht 17 karaktere i gjatë dhe mund të gjendet në dokumentet e regjistrimit të automjetit ose letrat e sigurimit, të vendosura brenda xhamit të përparmë poshtë.

Si të merrni një kontroll VIN falas?

Kur blihet një makinë, është e rëndësishme që pronari të kontrollojë nëse ka pasur ndonjë aksident. Ata gjithashtu duhet të kontrollojnë për të parë se si është historia e automjetit.

3 mënyra për të marrë një numër falas VIN kontrolloni menjëherë në internet:

Free VIN Check History

1) Marrja e një VIN falas (Numri i identifikimit të automjetit) kontrolloni në internet – kjo do t’i lejojë personit të zbulojë nëse ka ndonjë aksident të regjistruar për këtë makinë të veçantë dhe do t’i sigurojë atyre informacione të tilla si nëse automjeti është vjedhur ose jo ndonjëherë dhe cili ishte leximi i odometrit të tij në kohën e vjedhjes .

2) Marrja e një raporti falas të historisë së automjeteve në internet – kjo kërkon që dikush të fusë informacionin e tij dhe më pas atij do t’i dërgohet një email me raportin e tyre falas të historisë së automjeteve. Ky raport falas VIN do t’u tregojë atyre detaje të tilla si çfarë mirëmbajtjeje.

Çfarë është një kontroll i historisë së makinës?

Një raport i historisë së makinës është një dokument që përshkruan informacione për të kaluarën e automjetit. Ai përfshin informacion në lidhje me aksidentet, specifikimet e automjeteve , vjedhjet, leximet e odometrit dhe regjistrimin.

Ju mund të përdorni raportet e historisë së automjeteve për të blerë automjete të përdorura ose për të shitur automjetin tuaj me besim më të madh. Ju gjithashtu mund t’i përdorni ato për të mësuar më shumë rreth gjendjes së një veture të përdorur që po planifikoni të blini.

What is a VIN Decoder?

Një Kontroll falas i Historisë së Makinës ju ofron të gjithë informacionin e rëndësishëm në lidhje me të kaluarën e makinave tuaja, në mënyrë që të mund të merrni një vendim të informuar përpara se ta blini ose ta shisni atë.

Numri i identifikimit të automjetit, ose VIN, është një kod 17-shifror që identifikon në mënyrë unike automjetin tuaj. Mund të gjendet në anën e shoferit të kroskotit dhe përmban informacione rreth markës dhe modelit të makinës suaj dhe vitit të prodhimit.

VIN CEK EVROPA FALAS

Përdorni kodin falas VIN Check Europe përpara se të blini ndonjë makinë nga Gjermania, Italia, Portugalia… etj. Plotësoni raportin e historisë së automjetit për të shqyrtuar specifikat e automjeteve, dokumentet e sigurimit, automjetet e prodhuara (fabrika e montimit), vlerën e tregut, detajet e pajisjeve, aksidentet, historinë e odometrit dhe të dhënat e tjera. Përdorni dekoder falas VIN për modelet BMW, Audi, Mercedes dhe marka të tjera…

4.5/5

(1462+ kontrolle të përfunduara)

Kontaktoni

Email: info@vinspy.eu

Credit Card Payment
Gazete